Uudised    |    Tooted    |    Tingimused    |    Kaubamärgid    |    Kontakt


Tingimused Prindi Saada link
Pühapäev, 19 Jaanuar 2020 00:00

WESTSTAR.EE veebipoe kasutustingimused

VEEBIPOOD ON UUENDAMISEL NING KUNI UUE POE VALMIMISENI VEEBIPOE FUNKTSIOONID EI TOIMI. HETKEL TOIMIB VEEBILEHT TOOTEKATALOOGINA. TELLIMUSI SAAB ESITADA MEILI VÕI TELEFONI TEEL (VT KONTAKTID) NING SAADAME TEILE MEILILE MÜÜGIARVE. KAUBA TARNE,KOHELETOIMETAMISE, TAGASTAMISE TINGIMUSED ON IDENTSED ALLPOOL KIRJELDATUD VEEBIPOE TINGIMUSTELE.

Alljärgnevate kasutustingimustega nõustumine on eelduseks WESTSTAR.EE veebipoest ostmisel. WESTSTAR.EE veebipoes tellimust vormistades kinnitad,  et oled tutvunud  müügitingimustega ja nõustud nendega.

Kliendiks registreerumine
Käesolevaga  WESTSTAR.EE kasutaja (edaspidi KLIENT)  kinnitab, et on esitanud oma õiged isikuandmed ja on nõus veebipoe WESTSTAR.EE  kasutamistingimustega. KLIENT  identifitseeritakse kasutajanime ja salasõnaga. KLIENDIKS  registreerimisel sisestatud kasutajanimi ja salasõna on konfidentsiaalsed.

Registreerimise protseduur
1. Registreerimiseks vajuta nupule Registreeru
2. Täida kõik nõutud väljad, järgi juhendeid ja aktiveeri kasutajakonto klikkides lingile, mis saadetakse registreerumisel lisatud meiliaadressile
3. Kasutajakonto on nüüd aktiveeritud, ostu sooritamiseks logi registreerimise ajal valitud kasutajanime ja parooliga oma kasutajakontole sisse
4. Kui soovid muuta oma andmeid, vajuta nupule Konto haldamine
5. Kui oled juba registreerunud kasutaja, kuid unustanud parooli, vajuta nupule  Unustasin parooli, kirjuta lahtrisse oma meiliaadress, mille sisestasid registreerimisel. Sellele  aadressile saadetakse  juhised uue parooli valimiseks.

Ostmine
WESTSTAR.EE veebipoes  esitatud tellimust loetakse KLIENDI ostusooviks, mis muutub siduvaks peale tellimuse kinnitamist. WESTSTAR.EE veebipoe omanik WESTSTAR OÜ on kohustatud esitama kliendile arve 5 päeva jooksul peale tellimuse kättesaamist, KLIENT on kohustatud tasuma arve 5 päeva jooksul peale arve kättesaamist. Juhul kui tasumist ei toimu 5 päeva jooksul,  muutub tellimus kehtetuks.
Vastavalt Võlaõigusseadusele on KLIENDIL  õigus tellitud kauba lepingust taganeda 14 päeva jooksul. Sel juhul kannab tagastamiskulud KLIENT
Tagastamisõiguse kasutamiseks peab tootepakend olema avatud ettevaatlikult seda kahjustamata. Tagastatav kaup ei tohi olla kasutatud.

Ostu vormistamine
1. Vali välja sobivad tooted ja kogused
2.Vajuta nupule  Osta
3. Lisa kauba saaja aadress kui see erineb maksja andmetest
4. Vali kättetoimetamisviis (VENIPAK, SMARTPOST)
5. Transpordi hind kuvatakse kliendile ostukorvis pärast kohaletoimetamisviisi valikut.
5. Vaata tellimus üle ja sobivusel  kinnita tellimus.
6. Kinnituskiri ja arve saadetakse registreerumisel lisatud meiliaadressile
7. Maksmisel palun  viita arve numbrile.

Kauba tarne
1. Laokauba tarneaeg on kuni 5 tööpäeva raha laekumisest alates.
2. Tellimuskauba  tarneaja täpsustamiseks võetakse Sinuga  ühendust  tellimuse kättesaamisest alates 2 tööpäeva jooksul.

Transporditeenuse hinnad (koos käibemaksuga):
* Venipak  kulleriga aadressilt aadressile 5.60 (kaubad kaaluga kuni 10 kg), 10.80 EUR ( kaubad kaaluga kuni 50 kg)
* Smartpost pakiautomaati  3.60  EUR ( kaubad kaaluga kuni 25 kg ja mõõtudega  kuni 60 x 36 x 60 cm )

Üle 200 EUR  ostudele on transport Eesti piires tasuta. Solaariumide, suurema koguse salongisisustuse, meditsiinimööbli ostmisel võtab  WESTSTAR.EE esindaja transpordi viisi  täpsustamiseks ühendust.
Suuremahulised saadetised kaaluga enam kui 35 kg toimetatakse mahalaadimiskohta ning ostja peab tagama saadetise mahalaadimise võimalikkuse sihtaadressil. Klient peab ise korraldama saadetise vastu võtmise ja ruumidesse toimetamise. Kuller helistab enne tulekut klientidele ette.
Suuremahuliste saadetiste puhul on võimalik tellida meilt kauba transportimise ja paigaldamise teenus, lisage tellimuse juurde vastavasisuline märge ning meie esindaja võtab teiega hinna täpsustamiseks ühendust.

Kauba tagastamine
Kaupa on võimalik 14 päeva jooksul tagastada, kui:
1. Kaup on saanud transpordi käigus kahjustada
2. Kaup on praak
Ülaltoodud juhtudel palume saata vastavasisuline teade meiliaadressile  See e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. ja meie esindaja võtab Sinuga ühendust, et kokku leppida kauba ümbervahetamine või tagastamine. Loetletud juhtudel kannab tagastamisega kaasnevad kulud WESTSTAR.EE

Meeldivat ostlemist soovides,

WESTSTAR